De Beste iPad houders voor de auto van 2024 op een rij

Een tablet houder auto ; de naam zegt het al, een houder voor je tablet zodat je je handen niet hoeft te gebruiken. Tablethouders zijn ideaal voor de kinderen op de achterbank bij langere autoritten. Zij kijken naar hun favoriete films of series terwijl jij kan genieten van een heerlijk rustige autorit.  Een tablet houder auto kun je gebruiken voor verschillende doeleinden. Op de markt zijn er verschillende soorten tablethouders voor vrijwel alle formaten. Ook zijn er universele tablet houders voor de auto beschikbaar. Hier past vrijwel elke tablet in. Welke tablet houder je kiest hangt er vanaf hoe je de tablet houder wilt toepassen. Ook voor auto’s zijn er inmiddels tablethouders. Deze zijn makkelijk als je kinderen wilt laten genieten van hun favoriete serie, maar ook als je op tijd op de juiste bestemming wilt aankomen met een navigatie app. Op deze manier kun je de tablet handsfree gebruiken. Een tablet houder auto zorgt dus naast de mogelijkheid tot entertainment voor passagiers voor een stukje veiligheid.

LeafU® iPad Houder Auto Hoofdsteun

Deze houder van LeafU is gemaakt om vast te kunnen maken aan de hoofdsteun. Hierdoor is hij alleen geschikt voor de mensen op de achterbank, en niet voor de bestuurder. Hij is hierdoor wel perfect geschikt om bijvoorbeeld kinderen te kunnen vermaken tijdens een lange autorit. Zet je iPad in de houder en speel films af of laat ze spelletjes spelen! Zo kun je je als bestuurder goed concentreren op de weg, en blijft de achterbank rustig.

Hij werkt met tablets van 4 tot 11 inch, waardoor veel tablets erin passen. Je kunt de iPad in verticale en horizontale modus gebruiken, doordat je de arm tot 360 graden kunt draaien. Ook wordt hij geleverd met een zachte case rondom je apparaat, wat zowel je iPad als je hoofdsteun van de auto beschermt.

Let wel op: meet voor de aankoop de afstand tussen twee hoofdsteun stokken en de diameter van de hoofdsteun stang. De hoofdsteun mag namelijk minimaal 11 cm tot maximaal 15 cm van elkaar verwijderd zijn.

Interesse in deze iPad houder? Kijk dan hier.

 iMoshion Universele Tablet Houder Auto Hoofdsteun

Deze houder heeft veel dezelfde eigenschappen als de eerste in deze lijst. Hij is namellijk ook geschikt voor zowel telefoons als tablets van verschillende maten, kan ook 360 graden gedraaid worden en is vast te maken aan de hoofdsteun.

Hierdoor kunnen de personen op de achterbank kijken naar het scherm van de iPad tijdens het rijden, wat een fijne afleiding kan zijn. Door het stevige materiaal wordt je tablet beschermd, zelfs als je op onverharde wegen moet rijden. Zonder gereedschap kan je de houder aanpassen aan de maat van je telefoon of tablet, en hij is super makkelijk in gebruik.  Ideaal dus!

Interesse in deze iPad houder? Kijk dan hier.

R2B Tablet houder auto hoofdsteun met verstelbare arm

Aangezien sommige eigenschappen gewoon heel handig zijn in een iPad houder, hebben we ook bij deze variant weer gekozen voor deze zelfde kenmerken. Net als de vorige twee dus, heeft deze houder een verstelbare maat, waardoor er zowel telefoons als tablets in passen. Ook kan je hem 360 graden draaien, zodat je van alle kanten kunt kijken. Vrijwel elk type auto is geschikt voor deze houder, en hiermee worden je autoritten een stuk meer ontspannen.

houder kan bevestigd worden aan de hoofdsteun tussen de spijlen. Zeer compact en je kunt er een toestel van 12 tot 20 centimeter (4 tot 11 inch) aan vastmaken. Uw telefoon of tablet is zowel in de lengte als breedte te bevestigen binnen de aangegeven maten.

Interesse in deze iPad houder? Kijk dan hier.

 Auto Hoofdsteun Houder voor alle 7-11 inch Tablets

Deze houder heeft volledig 360 graden verstelbare klemmen en geschikt voor tablets van 7 tot 11 inch met maximale tabletdikte 0,50 inch (1,27 cm). De tablethouder wordt stevig op de hoofdsteun van de voorstoel bevestigd en houdt iPad of tablets stevig tegen de hoofdsteun. De houder kan 360 graden draaien of kantelen voor de beste kijkervaring.

De houder is zeer eenvoudig te monteren. De tablets zitten stevig vast en kunnen makkelijk gedraaid worden. Heel handig dus en goed betaalbaar!

Interesse in deze iPad houder? Kijk dan hier.

IPad hoofdsteun houder Auto

Als laatste in deze lijst hebben we deze iPad hoofdsteun met veel leuke extra’s. Hij wordt bijvoorbeeld geleverd met een autolader en een stylus pen. De Axties® iPad houder bestaat uit twee delen en is klein van formaat. De tablet óf iPad is met een klik makkelijk te verwijderen uit de houder. De tablet blijft perfect zitten dankzij de veilige autohouder, 360 graden draaibaar. Makkelijk te installeren zonder gereedschap binnen enkele seconden. De iPad/Tablet houder is geschikt voor elke autohoofdsteun en door een slimme en praktische ontwerp van de hoofdsteun blijft deze perfect zitten, ook bij slechte en hobbelige wegen!

Interesse in deze iPad houder? Kijk dan hier.  

Macally HRMOUNTPRO 

Dit is niet alleen een iPad houder voor in de auto maar ook voor andere tablets is hij geschikt. Hierdoor zijn er ontzettend veel goede reviews geschreven door gebruikers over dit product. Want hij past op letterlijk iedere hoofdsteun van een auto zonder dat het vervelend is voor de bestuurder. Wat daarnaast de meest handige feature is van deze iPadhouder, je kan hem verstellen waardoor je hem precies in het midden van de stoelen kan instellen. Zo wordt er niet gevochten om wie het beste kan kijken naar een leuke video onderweg.

Op dit moment is deze iPad houder voor in de auto ook nog eens scherp geprijsd. Met twee makkelijke klemmen heb je hem binnen de kortste keren bevestigd aan je hoofdsteun hier is geen hoge wiskunde voor nodig. Jij zal de beste ouder van de wereld zijn met deze handige iPad houder in de auto van Macally HRMOUNTPRO 

Beste Koop Gids: Waar moet je op letten bij de aanschaf van een iPad houder voor de auto?

Houd wanneer je een tablet houder kopen gaat, rekening met het merk en de uitvoering die de tablet heeft. Een tablet houder kan niet altijd alle merken tablets bescherming bieden omdat deze kunnen verschillende in grootte en dikte. Zoek daarom eerst goed uit wat voor tablet je hebt voordat je overgaat tot een tablet standaard kopen

Welke tablethouder juist is, is uiteindelijk afhankelijk van je wensen en hoe je de houder wilt gaan toepassen. Zo kun je  kiezen voor een tablethouder voor aan de muur , een tablethouder met standaard,  een tablethouder die aan de tafel bevestigd kan worden of een tablethouder die je kunt vastklemmen.

Het is dus te begrijpen dat je het lastig vindt om de juiste tablethouder te kiezen. Aan de hand van bovenstaande producten is er dus een beeld gegeven van de verschillende soorten houders. Je kunt de specificaties doornemen en een houder uitkiezen die aansluit bij jouw wensen.

Let ook op de volgende aspecten:

  • Compatibiliteit. Dit verwijst naar de compatibiliteit van de steun met je toestel. Je tablet moet vooral niet te groot of zelfs te klein zijn voor de houder. Informeer dus voor je koopt naar de modellen of maten die met de tablethouder gebruikt kunnen worden. Je vindt de compatibele maat vaak in inches in de beschrijving van een tabletbevestiging. Zorg ervoor dat je tablet aan de vereiste afmetingen voldoet. In de meeste gevallen wordt alleen het tablet model opgegeven dat in de houder past. Is het je tablet? Dan kun je deze houder kopen. Gelukkig zijn veel tablethouders in grootte verstelbaar. Ze zijn compatibel met alle gangbare tablet formaten.
  • Montagetype. Een tabletbevestiging is niet zomaar een tabletbevestiging. Er zijn veel verschillende soorten montages voor je tablet met verschillende soorten bevestiging. Wil je dat hij met een klem in de auto gemonteerd wordt of gewoon in een houder zit? Het is dus belangrijk dat je vóór je aankoop bedenkt welke van deze hulpstukken je nodig hebt.
  • Stabiliteit en veiligheid. Een belangrijk kwaliteitskenmerk is de stabiliteit van de montering. Dit betekent de stabiliteit van het montuur zelf en of het blijft staan in de stand die je instelt. Het betekent ook de stabiliteit van je tablet in de houder. Bij het gebruik van een autohouder moet je vooral op stabiliteit en veiligheid letten. Je kunt zien of deze belangrijke kenmerken gegeven zijn, bijvoorbeeld aan het feit of de clips van de houder met rubber bekleed zijn of knoppen hebben. Een tabletstandaard moet ook bekleed zijn, zodat je toestel niet in de houder glijdt en bekrast raakt. Stabiliteit betekent veiligheid – niet alleen voor je toestel, maar ook voor jou. Vooral als je een wieg voor je auto koopt, moet je op deze eigenschap letten.
  • Materiaal. Een ander kwaliteitskenmerk is het materiaal van je tablethouder. De meeste steunen die je vindt zijn van plastic. Vele zijn ook van aluminium gemaakt. Tabletstandaards van hout zijn mooi om te zien. De stabiliteit en veiligheid van de houder en het materiaal hangen vaak met elkaar samen. Daarom raden we een houder van aluminium of dik plastic aan als de stabiliteit van de houder en je toestel belangrijk voor je is.
  • Mobiliteit. Een gewone tabletstandaard is niet erg mobiel. Je zet je tablet PC in de houder en kunt je toestel niet veel verder bewegen. Sommige tablethouders zijn echter flexibel en verplaatsbaar. Zo’n functie is heel handig in de auto natuurlijk. Houders met een draaibare arm, bijvoorbeeld, kunnen in elke stand gedraaid worden. Andere steunen hebben geïntegreerde rails waarmee je je tablet op en neer kunt schuiven. Sommige steunen kunnen ook gedraaid worden.

Waar zijn iPad houders voor de auto nuttig voor?

Als je op vakantie gaat met kinderen kan het soms moeilijk zijn om ze rustig te houden. Vooral als je met de auto gaat. Niet alle kinderen houden ervan om voor een lange tijd stil te zitten. Zij willen het liefst bewegen of iets leuks doen. Wat je kunt doen om hen zoet te houden is dus hun lievelingsfilm opzetten. Dit is handig met zo een tablethouder. Op die manier hoef je de tablet niet constant vast te houden, dat kan immers ook niet als je aan het rijden bent.

Welke verschillende soorten iPad houders voor de auto zijn er?

IPad houder auto modellen komen in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor een universele iPad houder auto met een beschermhoes of een houder die met een klep open- of dichtgeklapt mag worden. Sommige iPad houder auto hebben een zogenaamde screenprotector die het scherm van de iPad beschermd tegen krassen of  stof. Ook heb je houders die je kunt vastmaken aan de hoofdsteun van je auto of kunt vastklemmen aan de rand van je tafel of bed.

Een iPad houder auto geven de mogelijkheid  om de tablet rechtop te zetten bestaan ook tot de mogelijkheden. Zo kan je vanaf je luie stoel films kijken of het tabletscherm rechtop zetten tijdens het typen. Ook zijn er kinderhoesjes te verkrijgen. Deze komen in vrolijke kleuren, voelen zacht aan als rubber en zijn speciaal gemaakt voor kinderhandjes. Ook komen ze met een screencover tegen krassen.

Verschil met telefoonhouder

Als je op zoek bent naar een auto telefoonhouder, dan heb je keuze uit diverse modellen. Het grootste verschil is de manier waarop de houder bevestigd wordt in je auto. Vaak zijn de houders voorzien van een stevige zuignap zodat je deze op de voorruit kan bevestigen. Bij de meeste houders wordt je telefoon vastgehouden door vier verstelbare poten. De poten bevatten een rubberen deel aan de uiteinden waardoor je telefoon niet weg kan glijden. Deze verstelbare autohouder telefoon modellen zijn geschikt voor diverse telefoons.

Een andere mogelijkheid zijn de magnetische houders. Deze autohouder telefoon, worden geleverd met een metalen plaatje dat je vastmaakt aan je telefoon. Dit plaatje kun je vastmaken aan de achterkant van je telefoon of het beschermhoesje. Dankzij de magneet in de houder en het metalen plaatje blijft je telefoon goed vastzitten. Bij het uitzoeken van een geschikte telefoonhouder let je uiteraard op de telefoons waar de houder geschikt voor is, maar ook op wat jij het meest handig vindt. Hierbij kun je denken aan de plek waar je de houder in de auto wilt bevestigen. Ook kunnen sommige houders zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden.

Voor een iPad zijn deze meestal niet geschikt, omdat ze niet groot genoeg zijn of het gewicht niet kunnen houden. Er zijn wel veel modellen die voor zowel telefoons én tablets geschikt zijn. Maar let er dus in ieder geval altijd op dat de houder de juiste maat heeft!

Conclusie

Het is wel duidelijk geworden wat een tablet houder nou precies is en waar je deze voor kunt gebruiken. In de auto is het ideaal om je kinderen te kunnen bezighouden of om de navigatie op aan te zetten. Kijk dus goed naar waar je hem voor wil gaan gebruiken voordat je er eentje kiest. Ook moet je de maat van je tablet weten, zodat je zeker weet dat hij in de houder past. Als je dit allemaal in overweging neemt, moet de keuze zo gemaakt zijn. Raadpleeg vooral onze top 5 nog eens, dan weet je zeker dat je een goeie keuze maakt. Succes!

Vorige

Adembenemende landschappen en rijke cultuur: waarom je een vakantie naar Scandinavië moet boeken

Volgende

Handleiding voor het Online Shoppen van Kleding

Laatste van Blog