Draadloze deurbel: Beste Draadloze Deurbellen van 2024 op een rij

Je staat er misschien niet vaak bij stil, maar een deurbel is best een belangrijk onderdeel van het aanzicht van jouw woning. Je wil niet alleen dat jouw visite voor een dichte deur moeten wachten, ook als je wacht op een belangrijk pakketje wil je weten wanneer de postbezorger voor de deur staat. Reden genoeg om eens te kijken naar de beste draadloze deurbellen van 2023. 

Er zijn veel verschillende deurbellen te vinden online en in de winkels. Wij hebben de beste voor je geselecteerd in deze blog. Want een deurbel klinkt misschien heel simpel, maar de mogelijkheden zijn divers. Het ligt er maar net aan wat jij precies aan je voordeur wilt hebben hangen straks!

De 6 beste draadloze deurbellen van dit moment

We hebben de 6 beste draadloze deurbellen van dit moment voor jou geselecteerd. 

1.Google Nest Hello videodeurbel 

Deze deurbel is speciaal ontwikkelt door en voor Google. Je kan deze draadloze deurbel namelijk integreren met jouw Google Nest, waardoor je overal in huis kunt communiceren met Alexa. Door middel van de camera kun je zowel overdag als ’s nachts alles goed in de gaten houden wat er voor jouw deur gebeurt. Deze draadloze deurbel wordt op de netvoeding aangesloten waardoor je 100% kunt rekenen op deze deurbel. 

Staat er iemand voor de deur? Dan kun je door middel van de Nest-app luidt en duidelijk communiceren met degene die bij jou voor de deur staat. Uiteraard is de videokwaliteit goed, in HDR en de optie nachtzicht zorgt voor haarscherpe en heldere beelden zodra de zon onder is. Ook prettig: stiltetijd. Periodes waarbij de bel het niet doet, bijvoorbeeld omdat de baby slaapt of omdat de hond flink gaat aanslaan wanneer er niemand thuis is en er wordt aangebeld. 

Je kan tot dertig dagen terugkijken wie er bij jou aan de deur heeft gestaan. Als er bewegingen worden waargenomen dan kun je het zo instellen dat je wordt gewaarschuwd. Een veelzijdige deurbel dus! 

Benieuwd naar de Google Nest Hello videodeurbel? Kijk dan hier!

2.  Draadloze deurbel set Byron DBY-22311 

Als je voor een nieuwe draadloze deurbel kiest dan wil je liever wel overal bereik hebben. Deze draadloze deurbel van Byron scoort ontzettend goed in de reviews. Grotendeels omdat het zo’n betaalbaar product is. Deze deurbel is ook nog eens heel makkelijk te installeren en kan overal gemonteerd worden. En de deurbel is ook nog een weersbestendig. Ook prettig! 

Hoe werkt deze betaalbare draadloze deurbel dan precies? Je kan de CR2032 batterij, die wordt meegeleverd, direct in het apparaatje stoppen waarmee je direct de beldrukker laat werken. De daadwerkelijke deurbel, waaruit het geluid komt, werkt op basis van 3 AA-batterijen. Deze zijn niet inbegrepen, goed om erbij te vermelden. Deze draadloze deurbelset heeft maar liefst 16 verschillende melodieën en je kan kiezen uit 5 verschillende geluidsniveaus. 

Verder vind je in de verpakking ook nog dubbelzijdige tape waarmee je de deurbel gemakkelijk kunt vastmaken. Het is dus een betaalbare deurbel die ook nog eens binnen no-time hangt! Wil je meer deurbellen aanschaffen dan kan je ook een extra deurbel aanschaffen die vervolgens op alle deurdrukkers in huis werken. Ideaal als je bijvoorbeeld ook bereik wilt op de bovenverdieping van het huis.

Benieuwd naar de draadloze deurbel van Byron? Kijk dan hier!

3. Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel met camera 

Met deze draadloze deurbel kun je precies zien wie er voor de deur staat. Namelijk omdat er een camera in deze handig deurbel zit. Ook de intercom van deze deurbel werkt perfect. Waardoor je direct contact kunt hebben met degene die voor de deur staat. Denk bijvoorbeeld aan het achterlaten van het pakketje bij de deur of vriendelijk bedanken voor het afsluiten van een nieuwe verzekering. Je kan deze digitale deurbel eventueel ook op de bestaande bedrading van de deurbel monteren. Wil je de draadloze deurbel liever ergens anders monteren? Dan is dat ook geen probleem. Je kan deze namelijk overal bevestigen waar je maar wilt. 

De afstand tussen de deurbel en de ontvanger is maar liefst 50 meter. Zo kan je dus boven op zolder het horen wanneer er op de bel wordt gedrukt. Het kleurenscherm is voorzien van een 3.5 inch kleurenscherm. Groot genoeg op precies te kunnen zien wie er voor de deur staat. En dat in combinatie met de ingebouwde speaker zorgt ervoor dat je perfect op veilige afstand kan communiceren nog voordat de deur open gaat. 

Benieuwd naar de ADI-250 Draadloze deurbel? Kijk dan hier!

4. Bell4U Draadloze deurbel 

Deze draadloze deurbel werkt ook nog eens volledig zonder batterijen. Dat komt omdat deze draadloze deurbel werkt op basis van kinetische energie. Deze wordt zelf opgewekt, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat de batterijen op raken. Het is wel van belang dat de ontvanger, het apparaat waar de bel uit klinkt, in het stopcontact zit. Denk bijvoorbeeld aan de gang, maar de overloop of in de woonkamer of keuken is ook geen probleem. Er is namelijk meer dan genoeg bereik voor dit apparaatje. 

Verder heb je keuze uit maar liefst 51 melodieen, waardoor je er zeker van kan zijn dat er een muziekje bij dit die je graag hoort. Ook prettig is het feit dat er vier verschillende volumes zijn. Hierdoor kan iedereen, van jong tot oud, de bel goed horen. Het is een draadloze deurbel die je binnen 5 minuten aan de praat hebt. Geleverd met alles wat je nodig hebt, denk aan schroefjes, pluggen en dubbelzijdige kwaliteitstape zodat je ‘m overal kan bevestigen. Je kan dus rekenen op een volledig pakket waarmee je direct dezelfde dag nog een bel aan de deur hebt hangen. Laat de pakketjesbezorger maar komen! 

Benieuwd naar de Bell4U Draadloze deurbel? Kijk dan hier!

5. Ring Video Doorbell Pro Plug-In 

Deze deurbel is ontzettend makkelijk te installeren. En daar houden wij natuurlijk van! Hierdoor heb je in een paar stappen en in een mum van tijd jouw nieuwe deurbel aan de deur hangen. Maar wat kan je dan verwachten van de Ring Video Doorbell Pro Plug-in? Het apparaat is vooral positief beoordeeld op het slanke ontwerp. Je kan de voorkant veranderen waardoor er altijd een luxe variant bij zit die matcht met jouw voordeur. En vergeet de saaie witte bel. Zo kan je kiezen voor nikkel-satijn, crèmekleur, brons en zwart. Door gebruik te maken van jouw wifi weet dit apparaat altijd haarscherp beeld uit te zenden naar je. Je sluit dit apparaat snel en gemakkelijk aan doordat je de meegeleverde stekker enkel en alleen in het stopcontact hoeft te steken. 

Wat kan je nog meer verwachten? Natuurlijk een gepersonaliseerde bewegingsdetectie, wificonnectie op basis van 2,4 GHz en 5 GHZ. Er is 1080 HD-video. Je kan live mee kijken en er is nachtzicht met infrarood. Je kan heen en weer praten met de degene die voor de deur staat. Maar zonder ruis, dat komt door de ruisonderdrukking. Wel zo prettig! 

Benieuwd naar de Ring Video Doorbell Pro Plug-In? Kijk dan hier!

6. Honeywell Plug-in Deurbel 

Je bent niet opzoek naar een deurbel met camera, maar het moet een deurbel zijn die je door het hele huis goed kan horen. Met de Honeywell Plug-in Deurbel heb je een goede in handen. Zo is hij niet te duur en doet hij precies wat je ervan verwacht. Zo is de deurbel zelf makkelijk te installeren, plus de instellingen zijn supermakkelijk voor iedereen. Je plugt de speaker in het stopcontact en je bent ready to go. 

Op de zijkant van de speaker die je in het stopcontact doet vind je allerlei knopjes. Je kan hem bijvoorbeeld hoger in volume zetten wanneer je een bepaald pakketje echt niet mag missen. Maar ook kan je ringtonen veranderen en kan je andere kleuren instellen op de knop van de deurbel. Hierdoor kan je hem helemaal naar eigen wens instellen. Je kan hem overal ophangen binnen een straal van 50 meter. Ideaal als je bijvoorbeeld in een appartement woont. 

Beste Koop Tips: waar moet je op letten bij het aanschaffen van een draadloze deurbel?

Als je een nieuwe draadloze deurbel wilt aanschaffen dan is het goed om de volgende punten goed in de gaten te houden. 

1. Welk type draadloze verbinding wil je hebben?

Zoals je in de voorbeelden hebt kunnen zien zijn er producten op de markt die ieder op zijn eigen manier verbinding maakt. Het kan door middel van een zender ergens in huis te zetten, door gebruik te maken van je wifi of een DECT-verbinding. Welke draadloze verbinding bij jou past is vooral afhankelijk van de mate waarin je bijvoorbeeld wifi bij de voordeur hebt. Een bel op basis van een zender en ontvanger zijn vaak het meest betrouwbaar. 

2. Welke opties wil je hebben?

Er zijn dus meerdere opties wat betreft draadloze deurbellen. Zo kan het zijn dat je gewoon een degelijke en simpele deurbel wil hebben, zo lang ‘ie maar draadloos is. Bijvoorbeeld doordat je enkel en alleen de optie hebt om aan te bellen. Als je meer opties wilt hebben dan kan je er ook voor kiezen om te kunnen spreken met degene die aan de deur staat, door een handig speakertje bijvoorbeeld. De opties met de ingebouwde speaker zijn nog steeds betaalbaar, alleen niet zo goedkoop als de basis draadloze deurbel. 

Als laatste heb je nog de meest uitgebreide versies wat betreft de draadloze deurbel, denk aan Google Nest, een deurbel met heel veel extra opties. Zo kan je de ander zien, je kan met de ander praten. Maar je kan ook met de ander communiceren terwijl je helemaal niet thuis bent. Je kan de deurbel ook gebruiken als een soort bewakingscamera. Een camera die beelden kan traceren en jou kan laten weten als je even moet opletten. Ook kan je dan vaak de camerabeelden terugkijken, bijvoorbeeld als er is ingebroken of als je wil kijken of de postbezorger wel is langs geweest.

3. Installatiegemak 

En dan heb je nog de optie om te kijken naar het gemak van installeren. Zo heb je genoeg opties waarbij je de deurbel enkel en alleen hoeft te voorzien van een batterij. En wat te denken van bijvoorbeeld een stukje ijzersterke tape om de deurbel vast te plakken. Je kan verder ook kiezen voor een makkelijke deurbel waarbij je alleen de ontvanger van de deurbel in het stopcontact hoeft te steken. Zo simpel als wat dus! 

Als je voor een deurbel kiest die aan de stroom gemonteerd hoeft te worden dan hoef je niet bang te zijn dat dat veel gedoe is. Vaak zit er naast de deur een plek met een stroompunt. Speciaal voor jouw nieuwe deurbel! 

Je kan dus op veel verschillende punten gaan zoeken als je op zoek bent naar een nieuwe deurbel. Het belangrijkste is dat je de keuzes maakt op basis van wat mogelijkheid is voor jou, wat past in je budget en waar je je wellicht zelfs veiliger van kan voelen!

Achtergrond: Wat is een deurbel en welke verschillende soorten heb je? 

Een deurbel is natuurlijk al heel erg oud. Al in de middeleeuwen liepen we niet zomaar bij elkaar naar binnen. Toen werd er vaak gebruik gemaakt van een bel die hol was vanbinnen. Hij was gemaakt van een edelmetaal en zodra je aan een touwtje trok of slingerde kwam er een klepel tegen het metaal aan. Met als resultaat: de bel werd geklonken en men wist dat er iemand voor de deur stond. 

Met de ontwikkeling van de elektriciteit ontstond er ook de bel die wij nu kennen. Door te drukken om een knop werd er een signaal uitgegeven met als resultaat dat er binnen een geluid werd gemaakt. Sinds de laatste jaren zijn deze deurbellen steeds geaffecteerder gemaakt. Zo hadden ze vroeger niet kunnen bedenken dat je nu vandaag de dag kan zien wie er daadwerkelijk aanbelt.

De deurbel staat dus eigenlijk al sinds het begin in teken van privacy. Vroeger hadden mensen ook bellen in hun huis om zo te laten weten als ze iets nodig hadden van hun personeel. Denk bijvoorbeeld aan een kopje thee, maar ook als rijke mensen zin hadden in een bad of een lunch. Het geluid van een bel zorgt er eigenlijk altijd voor dat we actie ondernemen. We staan op uit de les als de schoolbel gaat of we schieten naar buiten als het brandalarm af gaat. Een bel zorgt er altijd voor dat we iets gaan ondernemen! Al is het maar de deur voor iemand opendoen. 

Hoe de bel van de toekomst eruit zal komen te zien is natuurlijk de vraag. Misschien telepateren we iemand dan wel vanaf de voordeur naar de woonkamer. Wie zal het zeggen? 

Conclusie

Zoals je kunt zien zijn er heel veel verschillende soorten deurbellen. De meeste deurbellen zijn tegenwoordig draadloos. En dat is wel zo gemakkelijk! Of je de deurbel nu installeert via een batterij of gewoon door middel van een ontvanger in het stopcontact te steken, het is vaak in enkele minuten geregeld. Ook kan je ervoor kiezen om gebruik te maken van jouw wifi-bereik. En elke zien én spreken? Dat is geen enkel probleem met de nieuwste deurbellen van dit moment! 

Vorige

Gaming TV: Beste Gaming TV’s van 2024 op een rij

Volgende

Smartwatch voor kinderen: de 6 beste smartwatches voor kinderen van 2024 op een rij

Laatste van Blog